fbpx

Bli en framgångsrik franchise­tagare med Doowin!

Vi söker efter dig som är driven och beredd att satsa helhjärtat på att driva ditt eget företag! Vill du bli den lokala fönster- och dörrexperten och vara med på Doowins resa till nya nivåer?
Jag är intresserad!
Varför bli franchise­tagare med Doowin?

Som franchisetagare blir du en del av ett framgångsrikt koncept och ett spännande företag som kontinuerligt växer. Du får chansen att utveckla din egen franchiseenhet med en uppsjö av möjligheter och en oändlig potential för tillväxt. Du banar din egen väg för framgång, men alltid med ett stort stöd från vår centrala ledning!

Hur går det till?

Vi ger dig som franchisetagare de absolut bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas med din försäljning. Vi är med dig hela vägen och hjälper dig med:

All kunskap du behöver!
Vi ger dig all utbildning, coachning och stöd som behövs för att just Du ska lyckas!

En nyckelfärdig butik
Vi förser dig med en butikslokal med ett modernt showroom och lager. Du får ett färdigt butikssortiment, färdiga skyltar och marknadens absolut bästa inköpsavtal. Det är bara att låsa upp och börja sälja!

Organisatoriska stödfunktioner
Digitalt affärs- och ekonomisystem, bokföring, en komplett och mobilanpassad hemsida, en enkel AI-lösning som hjälper dig att bygga digitala offerter, lokal såväl som central marknadsföring, kundservice, och mycket, mycket mer..

Vad är Doowin?

Doowin är ett modernt helhetskoncept inom fönster- och dörrbyten. Vi erbjuder marknadens mest unika och kundvänliga koncept när det gäller monteringslösningar för dörrar och fönster.

Kundvänlighet och trygghet från början till slut

På doowin.se kan kunden, med hjälp av vår digitala AI-lösning, få hjälp med sitt val av fönster och dörrar i realtid, skapa en offert direkt och boka in ett kostnadsfritt hembesök med kontrollmätning. I våra showrooms, med Sveriges största visningsutbud av dörrar och fönster, ges besökaren möjlighet att titta närmare på vårt sortiment och få personlig hjälp av vår kunniga butikspersonal. Med våra egenanställda hantverkare kan vi säkerställa att kunden får trygghet, kvalitet och marknadens absolut bästa kundupplevelse.

Ett premiumsortiment av svensktillverkade produkter av kompromisslös kvalitet

Vårt sortiment av fönster, dörrar och garageportar är från välkända och efterfrågade svenska tillverkare. Med fönster från Elitfönster, takfönster från VELUX, dörrar från SnickarPer och Diplomat samt garageportar från Classic Door erbjuder Doowin kompletta kvalitetslösningar för både renovering och nybyggnation.

Doowins kärnvärden

Våra kärnvärden är kundupplevelse, kostnadseffektivitet, trygghet, innovation och enkelhet. De präglar allt vi gör – i mötet med kunder, i annonser, på vår arbetsplats – och leder oss in i framtiden.

Just nu söker vi nya franchisetagare till följande orter:

 • Göteborg
 • Malmö/Helsingborg
 • Borås
 • Kalmar
 • Jönköping
 • Skaraborg
 • Växjö
 • Östersund
 • Trollhättan/Vänersborg/Uddevalla
 • Sundsvall
 • Umeå

Står inte din stad med i listan? Vi söker även franchisetagare i övriga delar av Sverige! Vill du läsa mer om att vara franchisetagare?
Ladda ned vårt informationsblad (PDF)

Är du intresserad och vill veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp!


Reco