Trygghet och livskvalitet - med Diplomatdörrar

Ny teknik + hantverkskonst = Diplomatdörrar

Diplomat förenar ny teknik med hantverkskonst i en av Europas modernaste dörrfabriker. I fabriken, som ligger i småländska Bankeryd, tillverkas dörrar som är väl rustade för vårt nordiska klimat och som håller vad dem lovar. Både automatiserade processer och gediget hantverksarbete används, vilket skapar oändliga valmöjligheter och gör det möjligt att skapa dörrar som både sticker ut, passar in och tilltalar alla olika, tänkbara personligheter och livsstilar.

Dörrar som uppfyller marknadens hårdaste krav

Alla detaljer utförs med största noggrannhet, från finsnickerier så som spröjs och karakteristiska mönster till konstruktion och hållbarhet. Tack vare den kunskap, kvalitet och det precisionsarbete som läggs ner på varje dörr, uppfyller Diplomatdörrar marknadens hårdaste krav, vilket gör att vi kan erbjuda upp till 20 års formgaranti!

I framkant när det gäller miljöarbete

Diplomat ligger även i framkant när det gäller miljöarbete. Fabrikens el drivs av vindkraft, värmen drivs av biobränsle och dem renar minst 97% av allt material som används.

Dörrar av endast FSC-märkt trä

Dessutom använder Diplomat bara FSC-märkt trä, vilket betyder att materialet i dörrarna kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människa och miljö.

Bild från Elitfönster