Innovation för ditt hem och miljön - med Elitfönster

200 års erfarenhet av att producera fönster

Elitfönster är Sveriges bästa fönstertillverkare och Europas största leverantör av svenska kvalitetsfönster. Med över 200 års erfarenhet av att producera fönster har Elitfönster inte bara utvecklat en enorm kompetens och förbättrat kvalitén– de har också haft en central roll i hela branschen när det gäller energieffektiva fönster.

Ledande på miljöarbete och innovativa lösningar

Med sin fabrik ute i de småländska skogarna har de även blivit ledande på miljöarbete och innovativa lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Eftersom vi på doowin bara vill kunna erbjuda det bästa till våra kunder – till ett bra pris - är vi stolta över att kunna säga att vi är en återförsäljare av Elitfönster!

11 starka skäl att välja Elitfönster

 1. Svensktillverkat - Alla produkter är tillverkade i Sverige för ett svenskt klimat.

 2. P-märkta produkter - tillverkningen står under kontroll av RISE vilket säkerställer en hög kvalité som minst uppfyller alla nationella krav.

 3. Generösa garantier!

 4. Impregnering - Produkterna impregneras 4 mm in i sidorna och hela 40 millimeter in i ändträet vilket ger ett effektivt rötskydd och lång garantitid.

 5. Målning - Alla fönster målas med ett högklassigt målningssystem där alla utåtgående produkter målas med 2x grund + 1 x topp som ger bra vidhäftning och en slitstark yta.

 6. Tapp och slits - Stabilt hörnförband vilket ger formstabilitet i både karm och båge.

 7. Patenterad glassäkring - Glaskasetten låses fast i konstruktionen, vilket avsevärt försvårar inbrott.

 8. Monterade handtag och karmhylsor (tillval på vissa modeller) - sparar tid och pengar vid montage.

 9. Ljudrapporter från ackrediterade institut - Krav för att få redovisa värde på CE-märkning och prestandadeklarationer.

 10. Typgodkända brandfönster - Vi levererar endast godkända och testade brandfönster.

 11. Tillverkat fönster sedan 1924 - Tradition och historia ger kunskap och erfarenhet!

Bild från Elitfönster