Coronaviruset

Med anledning av coronaviruset COVID-19 så väljer doowin att vidta åtgärder för att begränsa smittspridningen. Vi kommer att följa de riktlinjer och rekommendationer som myndigheterna går ut med och samtliga anställda har blivit ombedda att stanna hemma om symptom uppstår.

Vi kommer fortsättningsvis hålla våra showrooms öppna enligt ordinarie öppettider. För medarbetares och kunders trygghet vill vi att alla som besöker våra showrooms är helt symptomfria. Vid minsta osäkerhet så är du alltid välkommen att kontakta oss genom telefon eller mail.

Showroom

För våra kunder och medarbetares trygghet vill vi att alla som besöker våra showrooms är helt symptomfria. Vid sjukdom eller minsta osäkerhet så är du alltid välkommen att kontakta oss genom telefon eller mail, hitta kontaktuppgifter till ditt närmsta showroom här . Du kan som vanligt skapa din egen offert med hjälp av vårt smarta offertverktyg !

Hembesök

Är alla i hushållet helt symptomfria så kommer vi gärna ut och kontrollmäter dina enheter som vanligt. Finns det dock minsta tvivel så har vi tagit fram riktlinjer på hur du som kund kan göra dina egna mätningar i samråd med oss, via telefon eller videosamtal. Från mätningsunderlaget tar vi sedan fram en offert. Om du bestämmer dig för att godkänna din offert och vill göra din beställning, så åker vi ut och kontrollmäter när ni är friska.

Montage

Då montage sker hemma hos er som kund förutsätter vi att alla i hushållet är helt symptomfria och vi ställer samma krav på våra montörer, som kund behöver ni som vanligt inte närvara vid montage. Läs mer om förberedleser inför vårt montage på doowin.se/villkor. Städning sker kontinuerligt under dagen och montören rengör samtliga kontaktytor. Uppstår symptom så ber vi er kontakta oss omgående så bokar vi om tiden för montage.

Som du redan har förstått finns det flera vägar att komma i kontakt med doowin. Behöver du byta fönster, dörr eller garageport så behöver du inte avstå på grund av coronaviruset.

Just nu har vi på Doowin några riktigt bra erbjudanden på fönster, dörrar, takfönster och garageportar. Klicka nedan för att ta del av kampanjen!

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!
Läs vår integritetspolicy