fbpx
Byta garageport med Doowin

Behöver du byta garageport?

  • Fast offert där allt ingår.
  • Tryggt och enkelt för dig, vi tar hand om allt från kontrollmätning, offert till färdig installation.
  • Egenanställda hantverkare och projektledare som är med dig hela vägen från kontrollmätning till efterkontroll.
Garageport från Classic Door med komplett montage!

Kolla in våra kampanjer! Just nu erbjuder vi garageportar från Classic Door, inklusive komplett montage, från 19995:-

Kampanjpriset gäller inkl. montage, efter ROT-avdrag, inkl. moms.

  • Kampanjpris från 19995:- inklusive komplett montage
  • Testade i Sverige med en hållbarhet på över 30 år
  • Classic Door – svensk design kombinerat med innovativ teknik

Räntefri delbetalning

Räntefri delbetalning med Doowin

För dig som vill ha ett mer flexibelt betalningsalternativ erbjuder vi möjlighet till räntefri delbetalning i upp till 36 månader.

Läs mer

Prisgaranti

Prisgaranti med Doowin

Har du fått ett bättre pris hos en annan leverantör? Vi matchar priset mot uppvisande av offertunderlag!

Se fullständiga villkor

Dags att byta garageport?

Är det dags att byta eller montera garageport? Vi på Doowin hjälper dig att välja rätt garageport för ditt garage! Med våra lokala och erfarna montörer ser vi till att monteringen av din garageport går smidigt och tryggt så att du kan luta dig tillbaka medan vi tar hand om allt.

Classic Doors

Behöver du en ny garageport eller ståldörr? Då är Classic Doors det perfekta valet! De utvecklar dörrar för den svenska marknaden med hög kvalitet och hållbarhet. De lägger stor vikt vid att skapa garageportar med fokus på säkerhet, noggrann design och lång livslängd. Vill du veta mer kan du läsa om Classic Doors under våra produkter!

Så tycker våra kunder om oss

Att byta garageport med Doowin – Så här går det till!

Kostnadsfritt hembesök

Allt börjar med ett kostnadsfritt hembesök där vi utför kontrollmätning och hjälper dig att välja rätt garageport.

Offert

Efter hembesöket får du en offert där allt ingår, inga oväntade kostnader tillkommer i efterhand.

Leverans och montering

När du fått offerten kan du luta dig tillbaka. Vi tar hand om allt gällande leverans och montering, så att du kan göra annat!

Efterkontroll

Sista steget är en gemensam efterkontroll, där vi tillsammans med dig ser till att rätt kvalitet och slutresultat har levererats.

Redo att få veta lite mer?

Vi hjälper dig under hela processen

Boka ett hembesök med en av våra dörrexperter för att ta
reda på vilka möjligheter som finns hemma hos dig.

Fördelar med ny garageport

Garageportar kommer i många olika slag med varierande funktioner. Moderna garageportar är utvecklade för att tillgodose dina behov. Det finns några saker som är bra att tänka på när du ska välja garageport, till exempel säkerhet, värmeisolering och livslängd. Kom in till ett av våra showrooms för att se våra produkter eller boka ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig!

  • Säkerhet

Det är viktigt att ha en garageport med hög säkerhet. Moderna garageportar med motordrift är ofta utrustade med automatisk portlåsning. Detta innebär ett skydd mot försök till att bända upp porten. Eftersom garaget är det som ska skydda bilen inte bara mot väder och vind utan även mot inbrott är säkerheten viktig. Vissa garage är även i anslutning till huset och därför en väg in för inbrottstjuvar, vilket gör säkerheten extra viktig.

  • Värmeisolering

Moderna garageportar är välisolerade med olika funktioner för att tåla väder och vind. Dessa garageportar håller värmen bra, vilket är viktigt om garaget är i anslutning till huset. Nya garageportar bidrar till mindre energiförbrukning i hemmet eftersom de håller värmen inne.

  • Livslängd

Garageportar idag är utvecklade för att klara av olika väderlag och utslitning. Dessa har både funktioner för att skydda mot väta och rostbildning samt en motordrift som ger en tyst och stabil användning, för att bara nämna några fördelar.

Showroom Välkommen till våra showrooms

Behöver du byta garagedörr men är inte helt säker på vad för slags garageport du vill ha? Besök ett av våra Showrooms! Ibland kan man behöva känna och testa produkterna innan man kan bestämma sig. Våra lokala experter ger dig inspiration och hjälper dig att välja rätt garageport!

Vi finns på flera platser runtom i Sverige, kolla på våra showrooms för att hitta ett nära dig! 

Vi hjälper dig genom hela processen och kan även hjälpa dig att boka in ett kostnadsfritt hembesök inför ditt garageportsbyte.

Vanliga frågor om byte av garageport

Vilken storlek på garageport?

Vilka mått du behöver på din garageport varierar. Garageportar mäts i millimeter. Vi på Doowin hjälper dig med kontrollmätning vid kostnadsfritt hembesök!

Hur länge håller en garageport?

En garageport kan hålla i runt omkring 20 år om den underhålls och vårdas. Moderna garageportar är gjorda för att stå emot tuffa väderförhållanden med funktioner för lång hållbarhet.

Hur lång tid tar det att byta garageport?

Att byta garageport komplett med installation och färdigställande brukar ta en arbetsdag.

Hur kommer man enklast i kontakt med er?

På vår hemsida finns uppgifter om hur du kontaktar oss. Du kan själv kontakta oss via telefon eller mejl, men du kan också be om att bli uppringd. Utöver detta kan du även komma i kontakt med oss genom att besöka en av våra lokala utställningar.

Reco