fbpx
Byta takfönster med Doowin

Funderar du på att montera eller byta takfönster?

  • Fast offert som täcker allt.
  • Tryggt och enkelt för dig, vi tar hela ansvaret från offert till montage.
  • Lokala hantverkare och din egen kontaktperson.
Kampanj: Takfönster från VELUX med komplett montage!

Byt takfönster med Doowin och låt ljuset flytta in med VELUX takfönster. Vi erbjuder takfönster från VELUX, inklusive komplett montage, och färdigställande från 22 685:-

Priset gäller inkl. montage, efter ROT-avdrag, inkl. moms.

  • Pris från 22 685:- inklusive komplett montage
  • Mer dagsljus och frisk luft skapar ett bättre inomhusklimat
  • VELUX – innovation, detaljrikedom och kompromisslös kvalitet

Räntefri delbetalning

Räntefri delbetalning med Doowin

För dig som vill ha ett mer flexibelt betalningsalternativ erbjuder vi möjlighet till räntefri delbetalning i upp till 36 månader.

Läs mer

Prisgaranti

Prisgaranti med Doowin

Har du fått ett bättre pris hos en annan leverantör? Vi matchar priset mot uppvisande av offertunderlag!

Se fullständiga villkor
Att byta takfönster

Takfönster är ett fantastiskt sätt att släppa in mer solljus och frisk luft i ditt hem. Det sprider ett behagligt ljus och adderar en naturlig rymd och värme som förbättrar rummets miljö. Genom att kontakta oss eller genom att enkelt skapa din egen offert direkt här på vår hemsida får du snabbt reda på vad ett takfönstermontage kostar hemma hos dig, monterat och klart. Inget krångel, inga dolda avgifter, och självklart helt utan köpkrav!

 

Doowin tar ansvaret, för din trygghet

Vi tar ett helhetsansvar för alla takfönster vi monterar eller byter. Det gör vi för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd – både med ditt nya takfönster och vårt utförda arbete. Vi har lång erfarenhet av hela Velux utbud av takfönster. Våra egenutbildade och certifierade montörer sköter både leverans, montering och byggstädning åt dig. Dessutom görs alltid en efterkontroll tillsammans med dig efter utfört arbete.

 

Velux takfönster

Takfönster ger dagsljus och frisk luft, vilket är väsentligt för vårt välmående. Med Velux takfönster får du bättre boendemiljö och ett ljust och trivsamt hem. Velux har lång erfarenhet av att skapa och utveckla fönster för alla taktyper. Med sin nordiska design och höga kvalitet är deras fönster det självklara valet för det tuffare nordiska klimatet. Välj rätt fönster för ditt hus och dina behov, som står emot väder och vind!

Så tycker våra kunder om oss

Byta takfönster med Doowin – Steg för steg

Kostnadsfritt hembesök

Genom ett kostnadsfritt hembesök utför vi kontrollmätning och hjälper dig att välja rätt takfönster och produkter för ditt hus. Hembesöket är ett första steg på vägen till ett färdigt fönsterbyte. Efter hembesökhet får du sedan ett komplett offertförslag från oss med fast pris!

Offert

Efter hembesöket får du snabbt en offert där allt ingår. Inga överraskningar eller oväntade kostnader tillkommer!

Leverans och montering

Därefter kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta allt från leverans och montering. Vi på Doowin tar hand om hela processen för att du ska få ett smidigt och tryggt fönsterbyte.

Efterkontroll

Sista steget är den gemensamma efterkontroll där våra fönsterexperter tillsammans med dig går igenom och kontrollerar att allt ser bra ut.

Redo att få veta lite mer?

Vi hjälper dig under hela processen

Boka ett hembesök med en av våra fönsterexperter för att ta
reda på vilka möjligheter som finns hemma hos dig.

Fördelar med takfönster

Moderna takfönster är förutom snygga, även slitstarka och kräver minimalt underhåll. Med fönster i taket får du mer naturligt ljusinsläpp och solen når längre in i ditt hus än genom vanliga fönster på fasaden.

Takfönster bidrar till att huset känns större och luftigare, och ger även ditt hus ett snyggt yttre. Nya takfönster har funktioner som exempelvis smutsavvisande glas, inbyggd ventilation och hjälper till att hålla nere dina energikostnader.

Byte eller nyinstallation av takfönster behöver inte vara en komplex process, även om dessa fönster ofta är mer utsatta för väder och vind än vanliga fasadfönster. På Doowin har vi kunniga montörer med lång erfarenhet och våra fönsterexperter hjälper dig alltid hela vägen med ditt takfönster.

Showroom Välkommen till våra Showrooms!

Vi är stolta över att kunna säga att vi har Sveriges största visningsutbud av dörrar och fönster! Vill du se och känna på vårt sortiment i verkligheten är du varmt välkommen på ett besök i våra showrooms! Vi finns på flera olika platser i Sverige och erbjuder högklassig service. Under Showrooms kan du se var ditt närmaste showroom ligger.

Vi på Doowin tror på tillgänglighet på kundens villkor. Därför finns vi alltid tillgängliga för tidsbokning i våra showrooms, även utanför våra ordinarie öppettider. I våra showrooms får du personlig rådgivning av våra kunniga experter. Det är viktigt för oss att du som kund får den hjälp du behöver för att kunna välja rätt fönster för ditt hus!

Välkommen in!

Vanliga frågor om takfönsterbyte

Varför ska man ha takfönster?

Takfönster ger naturligt ljus, ventilation och utsikt. Det kommer in mer ljus i huset jämfört med endast fönster på fasaden. Det kan finnas mycket damm och allergener under olika årstider, takfönster ger kontinuerlig luftväxling.

Hur länge håller ett takfönster?

Moderna takfönster kan ha en livslängd på mellan 40 och uppåt 100 år. Takfönster är en långsiktig investering!

Vad ingår när vi utför ett fönster- och dörrbyte?

I ett fönster- eller dörrbyte ingår allting. När du kontaktat oss sköter våra helt egna, lokalt anställda allt från kontrollmätning, hjälper dig välja rätt fönster och dörrar och sköter hela beställningen från leverans av fönster, till installation och montage samt färdigställande. Utöver detta genomför vi dessutom alltid en gemensam efterkontroll med dig som kund för att nå bäst slutresultat.

Vi lämnar dessutom alltid 10 års garanti på vårt montage samt goda garantier från våra leverantörer.

Hur lång leveranstid har ni?

Hur lång leveranstid varierar beroende på vilken leverantör av fönster eller dörrar du valt. Våra leverantörer har oftast en leveranstid på 8-12 veckor. I genomsnitt levererar vi ett färdigt fönsterbyte på mellan 10-15 veckor från beställning till leverans och färdig installation.

Hur kommer man enklast i kontakt med er?

Du kan komma i kontakt med oss genom att själv kontakta oss via telefon eller mejl, eller be om att bli uppringd. Våra kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida. Du kan också besöka något av våra lokala utställningar, mer information om vart du kan hitta oss finns under Showrooms.

Reco