fbpx
Byta ytterdörr med Doowin

Behöver du byta ytterdörr?

  • Fast offert där allt ingår.
  • Tryggt och enkelt för dig, vi tar hand om allt från kontrollmätning, offert till färdigt installation.
  • Egenanställda hantverkare och projektledare som är med dig hela vägen från kontrollmätning till efterkontroll.
Doowin Kampanj Ytterdörrar
Rabatt på ytterdörrar från Diplomat!

Just nu erbjuder vi ytterdörrar med upp till 35% rabatt på ordinarie priser! Erbjudandet gäller vid köp av komplett installation.

  • 35% rabatt på ytterdörrar från Diplomat

Räntefri delbetalning

Räntefri delbetalning med Doowin

För dig som vill ha ett mer flexibelt betalningsalternativ erbjuder vi möjlighet till räntefri delbetalning i upp till 36 månader.

Läs mer

Prisgaranti

Prisgaranti med Doowin

Har du fått ett bättre pris hos en annan leverantör? Vi matchar priset mot uppvisande av offertunderlag!

Se fullständiga villkor
Att byta ytterdörr

På Doowin hjälper vi dig med hela ditt dörrbyte från kostnadsfri rådgivning till komplett installation! Ytterdörren är en stor del av ditt hus och ofta det som ger ett första intryck. Ytterdörren är det första man möter i ditt hem, därför vill man gärna välja rätt dörr för rätt hus. En ytterdörr spelar också stor roll när det kommer till säkerhet och energieffektivitet i ditt hem.

 

Sortiment

För oss är det viktigt att du hittar rätt dörr som passar ditt hus och tillgodoser dina behov. Det finns många olika tillverkare med olika modeller och funktioner. Vi samarbetar endast med ledande dörrtillverkare där lång erfarenhet och hög kvalitet på produkterna är en självklarhet.

Diplomat

Prisvärda dörrar från Sveriges främsta dörrtillverkare. Det är inte bara en dörr, det är entrén till ditt liv! Diplomat förenar ny teknik med hantverkskonst och tillverkar dörrar som är välutrustade för vårt nordiska klimat och håller det som lovats. Automatiserade processer och gediget hantverksarbete skapar oändliga valmöjligheter bland dörrar som både sticker ut, passar in och tilltalar alla olika personligheter och livsstilar.

Doowin erbjuder dig hela Diplomats sortiment och vi hjälper dig att välja rätt dörr för din livsstil. Välj Diplomatdörrar för hög standard och hållbar design.

SnickarPer

SnickarPer har sedan 1935, i sitt småländska snickeri, tillverkat massiva trädörrar av kompromisslös kvalitet som välkomnar och ger huset ett extra värde. För SnickarPer ligger störst vikt vid att bevara det traditionella hantverket och de kunskaper som gått i arv genom generationer. Detta kombinerar dem med innovation, ett modernt formspråk och skräddarsydda lösningar.

Doowin erbjuder hela SnickarPers sortiment av högkvalitativa och exklusiva dörrar, som är konstruerade för att tåla de tuffaste påfrestningarna. Välj en dörr från SnickarPers standardsortiment, eller få just din vision specialtillverkad!

Lurs

Lurs erbjuder gediget dörrhantverk för alla väder! I hela 75 år har Lurs dörrar levererat ett gediget hantverk, från Västkusten, till sina kunder runtom i Sverige och Norden. Företaget startade 1948 men har sedan 60-talet fokuserat på dörrtillverkning i mindre produktion, där kvalitet och utomordentligt hantverk av hög tålighet varit huvudfokus. Lurs Dörr AB är grymma standardutförare i materialval och levererar handbyggda ytterdörrar i högsta kvalitet, i huvudsak till den svenska och norska marknaden.

Med Lurs breda sortimentet och hantverkskunnande, kan Doowin anpassa dörrar åt kunder med högt ställda krav på kvalitet och design.  Söker du en kvalitetsdörr med högt ställda krav på design till ett konkurrenskraftigt pris? Då är en dörr från Lurs det självklara valet för dig!

Så tycker våra kunder om oss

Byta ytterdörr med Doowin – Steg för steg

Kostnadsfritt hembesök inför ditt dörrbyte

Första steget vid dörrbyte är hembesöket där vår lokala dörrexpert kommer hem och kontrollmäter din dörr. Vi hjälper dig med att välja rätt ytterdörr utifrån dina behov, smak och just dina förutsättningar och önskemål. Kort efter vårt hembesök får du en offert där allt ingår!

Offert

Efter kontrollmätning och hembesök får du en offert baserad på det vi kommit överens om. Offerten täcker allt och du får den snabbt efter besöket. Luta dig sedan tillbaka och låta oss ta hand om resten!

Monterat & klart!

Våra egna hantverkare sköter hela ditt dörrbyte från leverans till montering. Vi på Doowin tar även hela ansvaret för installation och efterkontroll. För att det ska gå smidigt och för att du ska känna dig trygg har du alltid en och samma kontaktperson från hembesök till färdigställande.

Efterkontroll

Sista steget är en gemensam efterkontroll tillsammans med dig där vi säkerställer att rätt kvalitet och slutresultat har levererats. Nu är ditt dörrbyte klart!

Doowin Kampanj Ytterdörrar
Redo att få veta lite mer?

Vi hjälper dig genom hela projektet!

Boka ett hembesök med en av våra dörrexperter för att ta
reda på vilka möjligheter som finns hemma hos dig.

Fördelar med dörrbyte

Det är inte helt enkelt att veta vilken ytterdörr man ska välja när det finns så många olika alternativ. Vi på Doowin hjälper dig att välja rätt! Ett dörrbyte är en investering och en ny ytterdörr ger dig och ditt hem många fördelar.

  • Säkerhet

När du väljer ytterdörr är det viktigt att tänka på säkerheten. Ytterdörren är den främsta vägen in i ditt hus och därför behöver den vara säker för att minska risken för inbrott. Nya dörrar har funktioner som innebär högre säkerhet för dig och din familj. Vi erbjuder kompletta beslags- och låspaket som ger dig rätt säkerhet och funktioner, oavsett om du vill ha ett modernt kodlås eller ett mer traditionellt lås med nyckel.

  • Utseende och estetik

Din ytterdörr sätter en personlig prägel på ditt hus och bidrar till husets helhet. Därför gäller det att välja en dörr som passar bra med arkitekturen och stilen på ditt hus. Hos oss kan du välja bland många olika stilar och leverantörer för att se till att du får rätt dörr!

  • Minskad energikostnad

En hel del värme smiter ut genom gamla fönster men även genom gamla dörrar. En modern och välisolerad dörr håller värmen inne bättre och bidrar till minskad energiförbrukning och sänker då även dina energikostnader.

Showroom Välkommen till våra showrooms

Doowin finns på flera platser runtom i Sverige, besök något av våra Showrooms för att få inspiration eller hjälp att välja rätt ytterdörr. Genom att besöka oss kan du även känna och testa hur dörrarna fungerar. Vår kunniga och erfarna personal i våra showrooms hjälper dig!

Välkommen in till oss för att titta på vårt utbud, diskutera ditt fönster- och dörrbyte och boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi på Doowin hjälper dig genom hela processen!

Vanliga frågor om dörrbyte

Hur lång tid tar det att sätta in en ytterdörr?

Hur lång tid ett dörrbyte tar beror på vilken slags dörr ni valt, men ett byte av ytterdörr brukar ta omkring 2 timmar.

Vad erbjuder ni för lösningar på handtag, lås och säkerhet?

Vi på Doowin erbjuder tillsammans med vår leverantör Miller en mängd olika handtag att välja mellan. När det gäller lås så är det viktigt att det både är säkert och funktionellt, därför erbjuder vi både lås med nyckel men även olika elektroniska lås för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. För att öka säkerheten i ditt hem ytterligare hjälper det att välja rätt tillval till ytterdörren. Olika inbrottsklasser (RC = Resistance Class) innebär olika typer av förstärkningar och försvårar vid inbrottsförsök. Våra dörrar klassas enligt den nya inbrottsklassen RC2 och RC3 i enlighet med den europeiska standarden för inbrottsklassade dörrar EN 1627.

Kan vi skräddarsy en ytterdörr hos er?

Doowin kan tillsammans med våra leverantörer personifiera och skräddarsy en dörr efter din stil och din personlighet. En ytterdörr är trots allt inte bara en dörr, det är entrén till ditt liv!

Kan vi välja vilken färg vi vill på ytterdörren?

Våra ytterdörrar finns i vit som standardfärg samt grå, grön, blå och röd som tillval. Vi erbjuder även möjligheten för våra kunder att välja en kulör enligt valfri NCS- eller RAL-färg, samt även kulörer i sablé och mörka kulörer med mattlackerat utförande.

Reco