SnickarPer | Exklusiva trädörrar av traditionellt hantverk

SnickarPer har sedan 1935 tillverkat massiva trädörrar av kompromisslös kvalitet för såväl inomhus- som utomhusbruk. Företaget lägger stor vikt vid att bevara det traditionella hantverk och de kunskaper som har gått i arv genom generationer, och kombinera det med ett innovativt och modernt formspråk. SnickarPers massiva dörrar är konstruerade för att tåla de tuffaste av påfrestningar både idag, imorgon och i framtiden.

Handtillverkade premiumdörrar av absolut högsta kvalitet

I sitt småländska snickeri sammanför SnickarPer hantverkstraditioner från 1935 med modern form och funktion. På det sättet erbjuder företaget tidlösa och handgjorda dörrar som uppskattas lika mycket idag som av kommande generationer.

SnickarPer handtillverkar exklusiva dörrar i trä - ett levande material som klarar alla typer av väderförhållanden. Deras dörrar håller för att välkomma dina besökare i flera decennier. Det gör att det idag runt om i Sverige finns hus med SnickarPer-dörrar som suttit där i upp till 40-50 år; allt tack vare företagets gedigna småländska hantverk som utgör grundstommen i alla deras produkter.

Dörrar som byggs för hand, från grunden

På SnickarPer är det snickaren som bestämmer. Alla dörrar - ytterdörr som innerdörr - tillverkas för hand i företagets egna snickeri i Småland. Detta hantverk skapar inte bara oslagbar kvalitet. Det gör även att alla SnickarPers dörrar kan tillverkas i vilken storlek, form, utseende eller utförande som du än kan tänkas vilja ha.

En dörr från SnickarPer är här för att stanna

När du köper en dörr från SnickarPer får du en produkt som är lika envis som deras snickare. Det småländska ursprunget letar sig in i deras produkter vilket du kommer att märka när den massiva dörren ska hängas upp på reglarna. När du köper en dörr från SnickarPer är den här för att stanna. Varken väder, vind eller andra yttre hot kan rå på en SnickarPer-dörr som är byggd från grunden i företagets småländska snickeri.

Doowin erbjuder hela SnickarPers sortiment

Vi på Doowin är mycket stolta över att kunna erbjuda hela SnickarPers sortiment av högkvalitativa och exklusiva dörrar! Med hantverkarnas erfarenhet, kunskap och unika känsla för trä som material, är du garanterad såväl toppkvalitet som optimal funktion när du köper en dörr från SnickarPer.

Klicka här för att inspireras av hur andra hustillverkare har gjort och tänd gnistan för dina egna val!

De mest populära moderna dörrarna från SnickarPer

Titta på hela sortimentet här!

YD2110G Tjugoetthundra

YD1210 Diamond Design

YD1401G Texture Design

De mest populära klassiska dörrarna från SnickarPer

Titta på hela sortimentet här!

YD365G Tradition

YD1001 Raster

YD271 Linje

Just nu har vi på Doowin några riktigt bra erbjudanden på fönster, dörrar, takfönster och garageportar. Klicka nedan för att ta del av kampanjen!

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!
Läs vår integritetspolicy