fbpx

Classic Doors – Gedigna garageportar, designade i och för Sverige.

Classic Door är det perfekta valet för dig som söker ny garageport eller ståldörr. Företaget tillverkar vackra och säkra garageportar och ståldörrar med många unika egenskaper. En svensk design med noggrannhet för hög kvalitet och omsorgsfulla detaljer gör att Classic Doors produkter är unikt hållbara och testade i Sverige med en hållbarhet på över 30 år.
Vackra och säkra garageportar och ståldörrar

Classic Door kombinerar svensk design med innovativ teknik. De egenutvecklade garageportarna tillverkas enligt gällande CE-normer och med största fokus på säkerhet, livslängd och design. För att ge dig som kund så mycket som möjligt för pengarna handplockas de bästa delarna till en unik garageport.

Du kan dessutom skräddarsy din unika garageport och få denna tillverkad i valfri RAL- eller NCS-kulör, extra handsändare samt möjlighet till appstyrning via Bluetooth.

Innovation och känsla för detaljer

Classic Doors egenutvecklade skensystem ger en tystare öppning och stängning. De koniska skenorna har en kilfunktion mot väggen vilket ger ett minskat slitage på tätningar och skapar en tätare garageport. De kullagrade nylonhjulen har längre axlar vilket ger ett extra bra inbrottsskydd. Takskjutporten är tillverkad i galvaniserat stål med trästruktur och portbladen är möjliga att anpassa efter specialmått. Garageporten drivs av en High Speed Motor (+30%) med dubbla fjärrkontroller och en unikt krypterad sändningssignal för ett bättre inbrottsskydd.

Kombinationen av innovativa detaljer och den höga kvaliteten gör att Classic Doors garageportar har en mycket lång livslängd och hög säkerhet.

Brand och säkerhetsdörrar

Är du ute efter en dörr med hög brand- och ljudklass? Då är våra ståldörrar från Classic Doors valet för dig! Dörrarna tillverkas med de tuffaste kraven i åtanke, och lämpar sig väl som säkerhetsdörr till entréer, lägenheter, trapphus och fastigheter.

Med ett flertal val skräddarsyr vi dörrarna till varje kund och ändamål. Du kan bl.a. välja ett utförande med valfri kulör, eller med foliering i valfritt träslag – valet är ditt!

Doowin erbjuder hela Classic Doors sortiment!

Vi på Doowin är stolta över att kunna erbjuda hela Classic Doors sortiment av garageportar och ståldörrar. Med Classic Door är du garanterad säkerhet, livslängd, design och många innovativa detaljer. Oavsett om du bor i villa, radhus eller torp hjälper vi på Doowin dig att hitta just den garageport eller ståldörr från Classic Door som passar dig!

Våra mest populära produkter från Classic Door

 • Spegelpanel med trästruktur

  Denna modell ger ditt garage en vacker och mer elegant utsida samtidigt som den har många bra och funktionella egenskaper.

  Läs mer om produkten här.

 • Liggande smal panel med trästruktur

  En modern och säker garageport som ger hela ditt garage ett stiligare intryck samtidigt som den skyddar mot vädrets alla makter.

  Läs mer om produkten här.

 • Liggande bred panel med trästruktur

  En stilsäker och tidlös garageport med ett neutralt utseende som passar till många hus. En garageport du kan lita på i alla väder!

  Läs mer om produkten här.

 • Slät panel med trästruktur

  En modern och tålig garageport som ger ditt hus ett lugnt och harmoniskt intryck. En säker garageport som håller vad den lovar.

  Läs mer om produkten här.

 • Classic Doors-serie med ståldörrar

  Vi erbjuder Classic Doors hela nya sortiment av ståldörrar. Dessa dörrar tillverkas efter ditt behov med möjligheter till unika utföranden.

  Läs mer om produkten här.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!


Reco