fbpx

Diplomat – prisvärda dörrar från en av Sveriges främsta dörrtillverkare.

Diplomat förenar ny teknik med hantverkskonst i en av Europas modernaste dörrfabriker. I fabriken, som ligger i småländska Bankeryd, tillverkas dörrar som är väl rustade för vårt nordiska klimat och som håller vad dem lovar.
Kvalitetsdörrar som uppfyller marknadens hårdaste krav

Alla detaljer utförs med största noggrannhet, från finsnickerier så som spröjs och karakteristiska mönster till konstruktion och hållbarhet. Tack vare den kunskap, kvalitet och det precisionsarbete som läggs ner på varje dörr, uppfyller Diplomatdörrar marknadens hårdaste krav.

Vi på Doowin tror på trygghet och kvalitet. Därför erbjuder vi upp till hela 20 års formgaranti på alla Diplomatdörrar! Att Byta ytterdörr med Doowin är smidigt och tryggt.

Kvalitet och tillverkning

I Diplomatdörrars moderna dörrfabrik i småländska Bankeryd samsas finsnickare och robotar som outtröttligt utför det viktiga precisionsarbetet tills varje enskild dörr når perfektion. Slutkontrollerna sker alltid med ett mänskligt öga.

Idag vet vi att Diplomatdörrars kombination av teknik och tradition fungerar långt över förväntan – vare sig det gäller moderna ytterdörrar, rustika garageportar eller tidlösa innerdörrar. Resultatet är högkvalitativa dörrar av kompromisslös standard – för en lång och trogen tjänst.

I framkant när det gäller miljöarbete

Diplomat ligger i framkant när det gäller hållbarhet och miljöarbete. Diplomat använder bara FSC-märkt trä, vilket betyder att materialet i dörrarna kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till både människa och miljö. Fabriken drivs av vindkraft och biobränsle, och minst 97% av allt material som används i produktion renas.

En dörr för alla personligheter och hem

En dörr är inte bara en dörr för Diplomat – det är entrén till ditt liv! Den bär en personlighet och känsla som kan förändra en hel fasad eller ge den gamla villan ett helt nytt uttryck. Oavsett om du bor i villa, radhus eller torp hjälper vi på Doowin dig att hitta Diplomatdörren som passar just dig. Med oändliga valmöjligheter personifierar vi din dörr att sticka ut eller passa in; för alla tänkbara personligheter och livsstilar. För det är först hemma hos dig som dörren blir levande!

Doowin erbjuder hela Diplomats sortiment!

 • Klassisk

  Dörrarna i den klassiska dörrserien är stilrena och eleganta. Den klassiska dörren har en naturlig skönhet som alltid känns modern utan att behöva springa på senaste trend. Det är en tidlös dörr som känns historisk och skänker harmoni till ditt hus.

  Läs mer om Diplomat Klassisk här.

 • Modern

  Dörrserien Modern är både vågad och självklar och tar för sig i händelsernas centrum. Den moderna dörren ger en känsla för trend och är med sin ständigt aktuella och världsvana framtoning lika given idag som imorgon.

  Läs mer om Diplomat Modern här.

 • Lantlig

  Den lantliga dörren är formad med havet och skogen i åtanke och är för dig som njuter av friluftsliv och att var ute trädgården mycket. Det är en jordnära och stabil dörr som står emot vårt skandinaviska klimat och som står trygg i en föränderlig miljö.

  Läs mer om Diplomat Lantlig här.

 • Nordisk

  Den nordiska dörren är stilsäker, naturligt avskalad och skapar storhet med små enkla detaljer. Dörren är inspirerad och skapad av vårt nordiska klimat och håller vad den lovar både när det gäller funktion och design.

  Läs mer om Diplomat Nordisk här.

 • Basic

  Basic är dörren för dig som vill ha en enkel men tålig, snygg och stilren dörr. Den är anpassningsbar med en mängd olika detaljer och finesser och har samma möjligheter för tillval som övriga dörrar i vårt sortiment.

  Läs mer om Diplomat Basic här.

 • Altandörrar

  En altandörr från Diplomat är byggd på samma sätt som ytterdörrar, vilket ger en högre säkerhet och stabilitet än en vanlig altandörr. En gedigen kombination av ljusinsläpp, trygghet och pålitlighet!

  Läs mer om Diplomat Altandörrar här.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!

Reco