fbpx

DRUTEX – prisvärda och kvalitativa PVC-fönster!

Drutex är Europas största fönstertillverkare och har kommit att bli kända för en god kvalitet till ett attraktivt pris. Med en lång tradition av tillverkning och fönster och dörrar i PVC erbjuder Drutex underhållsfria produkter som är anpassade för den svenska marknaden.
Mycket fönster för pengarna
!

Drutex produkter i PVC är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter ett prisvärt och underhållsfritt fönster. PVC, en typ av termoplast som till skillnad mot levande material inte expanderar, krymper eller påverkas av årstider och väder. Eftersom PVC inte gulnar, spricker eller bleknar garanteras en underhållsfri användning utan krav på ommålning.

Med ett fönster från Drutex är du garanterad hög kvalitet och maximal livslängd vilket bekräftas av flera internationella tester och intyg som svensk P-märkning och norsk NDVK. Väldigt mycket fönster för pengarna, helt enkelt!

Iglo Light – Vår mest populära modell från Drutex!

Iglo light är Drutex senaste profilsystem som lanserades april 2016 – och vår personliga favorit på Doowin.

Systemet kännetecknas av modern och smal design på både karm och båge på endast 108 mm. Detta gör att dessa fönster passar utmärkt i våra svenska hem utan att påverka husets karaktär och ursprungliga utseende.

Tack vare den större glasytan möjliggör Iglo Light ett stort ljusinsläpp utan att tumma på kvalitet och prestanda.

Dessa fönster finns tillgängliga med spröjs, olika fanér och foliering för att matcha just ditt behov. Med dubbla tätningssystem i EPDM-gummi, samt beslag i hög kvalitet från Maco garanterar Drutex högsta kvalitet och ett fönster i absolut toppklass.

Modern och stilren design med funktionella egenskaper

Drutex produkter är stilrent designade för den europeiska marknaden. De hållfasta och rundade profilformerna ger ett modernt uttryck samtidigt som de erbjuder många funktionella egenskaper. En hög säkerhetsnivå garanteras av två inbrottssäkra svampkolvar som levereras som standard. Smarta styrsystem som kontrolleras via fjärrkontroll, surfplatta eller mobila enheter bidrar till hög funktionalitet och kan dessutom kombineras med larmsystem om så önskas.

Det dubbla och trippla tätningssystemet säkerställer utmärkt luftgenomsläpplighet och vattentäthet. Tack vare den optimala förstärkningen ger systemet även enastående resultat när det gäller vindhållfasthet. De goda ljusisoleringsparametrarna garanterar en akustisk komfort, även i utrymmen med hög trafik. Drutex erbjuder sina produkter i ett mycket brett urval av färger vilket möjliggör för ett personligt och unikt uttryck som är skräddarsytt för just ditt hus.

Europas ledande producent av PVC-fönster

Med en produktionskapacitet på upp till 7000 fönster per dag garanteras en mycket kort leveranstid — 90% av beställningarna tillverkas inom 7 dagar! Dessutom erbjuder Drutex generösa garantier, upp till 30 års garanti på PVC vit kulörbeständighet, 10 år på kondensbildning mellan glasskikt och 5 års garanti på övrig konstruktion.

Doowin erbjuder hela Drutex sortiment av fönster, dörrar och vikpartier!

 • IGLO Light

  Ett modernt fönstersystem som kännetecknas av en stilren design med smal karm
  och båge vilket möjliggör ett betydligt större ljusinsläpp. IGLO Light är fönsterserien för dig som uppskattar smakfull design och en hög grad av täthet. Systemet utmärker sig med idealisk stadga och varaktighet och är en perfekt lösning för äldre byggnader med höga och smala fönster.

  Läs mer om IGLO Light här.

 • IGLO Energy

  IGLO Energy är fönsterserien som kompromisslöst kombinerar modern design med innovativ teknologi. Fönstren är utrustade med ett banbrytande tätningssystem som garanterar de bästa parametrarna för energibesparing, luftgenomsläpplighet, vattentäthet och vindmotstånd. Resultatet är fönster med mycket hög energieffektivitet; ett perfekt alternativ för energibesparande och passiva hus.

  Klicka här för att läsa mer om IGLO Energy.

 • IGLO Energy Classic

  IGLO Energy Classic är baserat på samma system som IGLO Energy men har ingen rundning på utsidan. Profilen har en slimmad design och erbjuder alla energibesparande fördelar som Drutex Energy-system har kommit bli känt för. En fönsterserie med mycket hög energieffektivitet som lämpar sig utmärkt för våra Skandinaviska förhållanden.

  Klicka här för att läsa mer om IGLO Energy Classic.

 • IGLO 5

  IGLO 5 erbjuder säkerhet och energibesparing med bästa betyg. Fönsterserien kombinerar sofistikerad design med funktionalitet tack vare sina avancerade lösningar för energibesparing. IGLO 5 säkerställer en bekväm vardagsanvändning, låga uppvärmningskostnader under vintersäsongen och
  låga elräkningar för luftkonditionering under sommaren. Detta, tillsammans med en hög säkerhetsnivå, gör IGLO 5 till ett funktionellt alternativ till ett mycket attraktivt pris.

  Läs mer om IGLO 5 här.

 • IGLO 5 Classic

  IGLO 5 Classic grundas i samma fönstersystem som IGLO 5 men profilerna har ingen rundning på utsidan. Detta är ett mångsidigt system som är mycket populärt för Skandinaviska hushåll och förhållanden.

  Klicka här för att läsa mer om IGLO 5 Classic.

 • IGLO Energy & IGLO 5 fönsterdörrar

  Drutex erbjuder två serier fönsterdörrar i PVC som är baserade på deras IGLO Energy och IGLO 5 fönstersystem.

  IGLO Energy dörrar är gjorda i femkammarsystem med aluminiumtrösklar som är utrustade med ett värmeinlägg. Det innovativa tätningssystemet av skummad EPDM-gummi säkerställer hög energibesparing, HAPS P700 gångjärn i aluminium en lång hållbarhet samt hög säkerhetsgrad via 3-punktsregel.

  IGLO 5 dörrar är byggda med ett trekammarsystem med rundade profiler. Stora förstärkningskammare möjliggör tillämpning av armering för än bättre säkerhet och ger bra värmeisoleringsegenskaper.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!

Reco