fbpx

Elitfönster – Hela Sveriges fönster!

Elitfönster är Sveriges bästa fönstertillverkare och Europas största leverantör av svenska kvalitetsfönster. Med snart 100 års erfarenhet tillverkar Elitfönster produkter som står emot vårt svenska klimat. Med detaljer som garanterar dig hållbarhet i över 30 år och förklarar varför Elitfönster idag är landets mest populära fönstertillverkare.
Högsta kvalitet från karm ned till minsta skruv

Elitfönster har i Småland sedan 1924 tillverkat fönster av högsta kvalitet för vårt svenska klimat. Vi på Doowin kan garantera att du med Elitfönster alltid får en oerhört hög standard och en kompromisslöss kvalitet som håller i längden – oavsett hur eller var du bor i vårt avlånga land!

Alla Elitfönster impregneras för ett högt skydd och målas med marknadens bästa målningssystem som gör att de klarar en påverkan av väder och vind under mycket lång tid. Elitfönster är utrustade med energiglas och en argon- eller kryptonfyllning mellan rutorna vilket ger en god energieffektivitet och ett mycket lågt U-värde. Med sin patenterade glassäkring garanteras dessutom en hög säkerhetsnivå.

Läs mer här om varför du bör välja Elitfönster.

Fönster som passar just dig

Var du än bor och vilka behov och krav du än har så har vi på Doowin ett Elitfönster för dig. Alla Elitfönsters fönsterfamiljer innehåller olika upphängningar samt fönsterdörrar och tillverkas i flera olika storlekar. Elitfönster kan levereras med många olika tillval och tillbehör så som spröjs, poster, gardiner och myggnät. Att byta fönster med Doowin är smidigt och tryggt.

Innovation för ditt hem och för miljön

Med sin långa erfarenhet och oerhörda kompetens är Elitfönster branschledande när det gäller energieffektiva fönster och innovativa lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Företaget arbetar kontinuerligt med att utveckla sina produkter för att de ska bidra till ett bättre inomhusklimat, spara energi och minimera klimatpåverkan.

Fönsterinspiration med Elitfönster

Elitfönster har byggt fönster sedan 1924. Det betyder att deras fönster finns i väldigt många olika hus, moderna som klassiska, som du enkelt kan hämta inspiration ifrån. Följ länken nedan för att se hur några hustillverkare har gjort och få inspiration till dina egna val. Vi hoppas att bilderna underlättar för dig i ditt val av fönster. Vem vet, med lite tur skickar du in bilder på dina färdigmonterade fönster till oss, så att ditt val kan inspirera någon annan?

Se hur andra har gjort!

Doowin erbjuder hela Elitfönsters sortiment!

 • Elitfönster Original Alu

  Elitfönsters mest sålda fönster! Gediget och lättskött fönster i tidlös stil, med högt skydd mot sol, vind och nederbörd samt en nästintill underhållsfri utsida.

  Läs mer om Elitfönster Original Alu här!

 • Elitfönster Original Trä

  Ett av Sveriges mest populära fönster! Ett modernt fönster i klassisk tappning och ett perfekt val för dig som uppskattar trä och känslan i äkta naturmaterial.

  Läs mer om Elitfönster Original Trä här!

 • Elitfönster Vision

  Stilrena fönster och altandörrar med stort ljusinsläpp och vackra smala fönsterbågar. Utsidan är beklädd av tålig aluminium som ökar fönstrets kvalitet och livslängd och gör utsidan så gott som underhållsfri.

  Läs mer om Elitfönster Vision här!

 • Elitfönster Retro

  Elitfönster Retro är ett lättskött, välisolerat och modernt fönster med ett nostalgiskt allmoge-utseende som bevarar känslan från förr. Denna fönsterserie kombinerar modern innovation med ett klassiskt utseende.

  Läs mer om Elitfönster Retro här!

 • Elitfönster MF Duo

  Elitfönstret MF Duo är fönsterserien för dig som vill ha ett lättskött träfönster med ett traditionellt utseende. En stilren och diskret sidhängd konstruktion med 2-glas isolerruta och profilerade invändiga detaljer.

  Läs mer om Elitfönster MF Duo här!

 • Elitfönster Harmoni

  Elitfönster Harmoni 2+1 och 3-glas är en inåtgående aluminiumbeklädd fönsterserie med hög flexibilitet och säkerhet. Denna serie har flest möjligheter när det gäller ljud-, brand- och säkerhetslösningar som tillval.

  Läs mer om Elitfönster Harmoni här!

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!


Reco