fbpx

Lurs Dörr – Ett gediget hantverk sedan 1948

Lurs Dörr erbjuder ett brett sortimentet av ytterdörrar med gedigen design, hög kvalitet och ett stort hantverkskunnande. Detta ger oss möjlighet till att anpassa deras dörrar åt kunder med högt ställda krav på kvalitet och design.
Gediget hantverk sedan 1948

Dörrtillverkaren Lurs Dörr AB startade 1948, men har sedan början av 60-talet varit helt inriktad på dörrtillverkning med fokus på kvalitet från stomme till ytbehandling. Fabriken har genom åren utvecklat produktionsmetoderna utan att förlora hantverkskickligheten och kvaliteten.

Handbyggda dörrar från Västkusten

Lurs Dörr AB är en dörrtillverkare som levererar ytterdörrar till i huvudsak den svenska och den norska marknaden.

Olika önskemål på olika marknader har lett till att produktionen omfattar ett brett sortiment av dörrar med olika design, från funktionalism till tradition med äkta speglar.

Prisvärd, gedigen kvalitet.

En dörr från Lurs är konstruerad för att tåla de allra tuffaste förhållanden. Byggd på västkusten och anpassad därefter med ett standardutförande i högsta klass med bl.a. fyra gångjärn, tre lager färg, glaslister i Accoya och mycket mer.

Doowin erbjuder Lurs hela sortiment

Vi på Doowin är mycket stolta över att kunna erbjuda hela Lurs sortiment av vackra kvalitetsdörrar. Med deras långa erfarenhet och kunskap är vi övertygade om att Lurs har dörren för just dig!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med allt från rådgivning till komplett montage.

Lurs olika dörrserier

 • Villaserien

  Villaserien produceras i flera varianter, alla med spårfräst dekor och slät insida. Utformningen på dörrarna är noga vald av vår designer, vilket ger ett tilltalande utseendet.

 • Modernserien

  Modern är en dörrserie med ett modernt och stilrent utseende. Enkelheten och symmetrin skapar en harmonisk och spännande entré. Serien har många intressanta varianter.

 • Herrgårdserien

  Herrgårdserien tillverkas i många olika varianter, som enkel- och pardörr. Alla har en pålimmad dekor som ger dörren den dess exklusiva framtoning. Som standard är insidan spårfräst i motsvarande mönster men kan också fås med pålimmad dekor invändigt.

 • Traditionserien

  Tradition tillverkas med en genomgående dekor enligt den gamla klassiska stilen med fasta spröjs på både ut- och insida. Med dess äkta speglar är dörrarna den mest exklusiva serien och kräver stor noggrannhet och hantverksskicklighet vid tillverkningen.

 • Teak- och Ekserien

  Ekdörrar är fanerade med Ek av A-kvalité på in och utsida. Teakdörrar är fanerade med Teak av A-kvalité på utsidan och Teakinfärgat fanér på insidan. Dörrbladets sidostycken är kantlistade med solid teak och karmen är gjord av massiv ek av mycket hög kvalitet.

 • Sidoljus, Överljus

  Matchande sido- och överljus till alla våra dörrmodeller. Kombineras med valfritt glasval, kulör m.m.

  Sidoljus och överljus i Teak och Ek har en karm av ädelträ. Alla glaslister har dold spikning!

   

Intresserad av att byta ytterdörr?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!


Reco