fbpx

Robust – Säkra dörrar för ökad trygghet

Robust Ståldörrar AB har tillverkat dörrar i över 50 år, med fokus på högpresterande säkerhetsdörrar för lägenheter samt stabila branddörrar för bostäder, industri och offentliga miljöer. Robust Ståldörrar AB skapar trygghet och säkerhet i sin högmoderna fabrik i värmländska Nykroppa.
Hårda krav och högsta kvalitet som standard

Robust började tillverka säkerhetsdörrar redan 1978 och deras specialitet ligger tveklöst inom säkerhet. Med ett gediget kvalitets- och säkerhetstänkande samt en stark övertygelse om att det är just insidan som räknas, skapar de dörrar som uppfyller hårda krav och högsta kvalitet.

Kvalitet är ett självklart nyckelord hos Robus Ståldörrar AB, och går som en röd tråd genom hela verksamheten. Kvalitetscertifiering enligt ISO 9001 och miljöcertifiering enligt ISO 140001 ger inte bara styrning och kontroll, utan är också ett effektivt verktyg för att möta kundernas behov, nu och i framtiden.

Säkra dörrar för alla hem – Utan avkall på design

Säkerheten är A och O i dörrar från Robust, där alla säkerhetsdörrar bygger på en stomme av stål. Steg för steg har de utvecklat både material och konstruktion för att med marginal uppfylla de tuffaste säkerhetskraven utan att göra avkall på utseendet. Mått, målarfärg, mönster eller folie? När det kommer till utseendet på säkerhetsdörrar från Robust är möjligheterna många. Med olika tillval såsom dörrspeglar eller dekorlister kan dörrarna väl anpassas efter kundens önskemål och fastighetens specifika karaktär.

Säkerhet med fokus på miljöarbete

För Robust Ståldörrar AB är det en självklarhet att producera säkra dörrar på ett sätt som minimerar påverkan på miljön. Detta innebär hög effektivitet i användning av naturresurser och energi, samt genomtänkta system för återanvändning av material, och produktionsmetoder som förhindrar föroreningar. Som kund kan du känna dig trygg i vetskapen om att Robust uppfyller viktiga miljökriterier, låter sina produkter granskas av viktiga miljöaktörer, samt tillverkar dörrar som är godkända för Svanenmärkta hus. På Robust Ståldörrar AB innebär kvalitet inte bara säkra, stabila och snygga dörrar, det innebär även att ta ansvar för ett långsiktigt hållbart samhälle.

Doowin erbjuder hela Robusts sortiment!

  • Säkerhetsdörrar

    Säkerheten är alltid nummer ett i dörrar från Robust, och består av en stomme av stål. Med välutvecklat material och konstruktion uppfyller säkerhetsdörrar från Robust de tuffaste säkerhetskraven med marginal, utan att göra avkall på utseendet.

  • Branddörrar

    När det kommer till förmågan att stå emot brand, rökutveckling och gas, är tiden av största vikt. Branddörrar från Robust är konstruerade för att med god marginal motsvara de höga krav som råder i de miljöer som dörrarna monteras i.

  • Lägenhetsdörrar

    Robust Ståldörrar AB skapar säkra och trygga dörrar för lägenheter. Med en säkerhetsdörr till lägenheten minimerar du risken för inbrott. Hos Robust finner du stryktåliga ståldörrar som är utformade för att stå emot inkräktare samt brand, rök, gas och besvärande oljud och dofter.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!


Reco