fbpx

Välkomna till Borlänges största visningsutbud av fönster och dörrar!

Behöver du som bor i eller nära Borlänge personlig rådgivning inför köp av nya fönster, dörrar eller garageport? Då är vårt showroom i Borlänge platsen för dig att besöka! Här har du möjlighet att titta närmare på vårt kompletta sortiment av fönster och dörrar med högsta kvalitet. Vår kunniga butikspersonal finns på plats för att svara på alla dina frågor, och hjälper dig hitta rätt för ditt projekt. Vi skräddarsyr utförandet och val av produkter efter just dina önskemål och behov!
Doowin Borlänge
Doowin Borlänge

Hitta hit

Doowin Borlänge

Adress:

Doowin Borlänge

Kolargatan 3

784 68 Borlänge

 

Kontakt:

Telefon butik: 0704401512

Öppettider:

Öppningshelg 9-11 maj!

 

Vi finns tillgängliga redan nu för hembesök på nummer 0704401512.

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

Vår kunniga och erfarna personal hjälper dig att göra rätt val för ditt projekt

I vårt showroom i Borlänge får du hjälp av kunnig och erfaren personal som hjälper dig att göra rätt val för just dig och ditt hus. Det är inte alltid lätt att hitta rätt fönster eller dörr som passar just dina behov, därför hjälper vår erfarna personal dig att skräddarsy ditt val av produkter och utförande efter dina önskemål. Alla Doowins montörer är noga utvalda och har lång erfarenhet av att montera fönster och dörrar. Tillsammans har vi monterat närmare 100 000 fönster och dörrar sedan vår start för över 20 år sedan!

Genom att kontakta oss eller skapa din offert direkt på plats kan du få reda på hur mycket ett komplett fönster- eller dörrbyte kan kosta för ditt hus, monterat och klart.

Vi hjälper dig med en trygg affär, utan krångel eller dolda avgifter.

Monterat och klart, helt enkelt

Om Doowin

För oss på Doowin är inget projekt för litet eller för stort! Vi har skapat marknadens mest kundvänliga koncept inom fönster- och dörrbyten, där vi hjälper dig genom hela processen. Du får en och samma kontaktperson från start till färdigställt projekt, och vi tar hand om allt från kontrollmätning till utförande och efterkontroll. Allt för att se till att processen blir smidig och känns trygg för dig som kund.

 

Vårt breda nätverk av leverantörer ger oss möjligheten att erbjuda allt ditt hem kan tänkas behöva. Doowin erbjuder allt från fönster, dörrar, takfönster, garageportar och vik- och skjutpartier till kompletta uterum. Med ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från svenska tillverkare garanterar vi kompromisslös kvalitet för både renovering och nybyggnation.

 

För oss är det viktigt att fönster- och dörrbyten är trygga, enkla, och prisvärda. Därför har vi tagit fram vårt unika helhetskoncept där vi tar hela ansvaret – vi tar hand om allt, så att du kan luta dig tillbaka. Med Doowin garanteras du trygghet, kvalitet, och den bästa kundupplevelsen på marknaden. Doowin är din lokala fönster- och dörrexpert i Borlänge!

Reco