fbpx

Välkomna till Halmstads största visningsutbud av fönster och dörrar!

Behöver du personlig rådgivning inför köp av nya fönster, dörrar eller garageport? Då är något av våra showrooms den självklara platsen att besöka! Här finner du Halmstads största visningsutbud av fönster och dörrar och möjligheten att titta närmare på vårt kompletta sortiment av högsta kvalitet. Vår kunniga butikspersonal finns på plats för att svara på alla dina frågor!
Doowin Halmstad
Doowin Halmstad

Hitta hit

Doowin Halmstad

Adress:

Doowin Halmstad

Kundvägen 15

30241 Halmstad

Kontakt:

Telefon butik: 035 – 15 35 55

Mail: [email protected]

Öppettider:

Måndag–Fredag: 12.00-16.00

Lördag: Tidsbokning

 

Övriga tider: Ring oss för tidsbokning av hembesök eller besök i vårt showroom!

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

Kunnig och erfaren personal som hjälper dig att göra rätt val för just dig och ditt hus

Kunnig och erfaren personal som hjälper dig att göra rätt val för just dig och ditt hus. Att hitta rätt fönster eller dörr som passar just dig och ditt hus är inte alltid lätt. Vår kunniga och erfarna personal på Doowin Halmstad hjälper dig genom hela processen. Genom att kontakta oss eller genom att skapa din offert direkt kan du få reda på vad ett fönsterbyte kostar hemma hos dig, monterat och klart. Vi har duktiga fönster- och dörrmontörer över hela landet som gör verklighet av ditt drömhem. Alla våra montörer är noga utvalda och har lång erfarenhet av att montera fönster och dörrar från Doowins sortiment. Tillsammans har vi monterat närmare 100 000 fönster och dörrar sedan starten för över 20 år sedan.

Vi hjälper dig med en trygg affär, utan krångel eller dolda avgifter.

Monterat och klart, helt enkelt

Så tycker våra kunder om oss

Om Doowin

På Doowin har vi skapat ett modernt helhetskoncept inom fönster- och dörrbyten. Med ett kundvänligt koncept underlättar vi på Doowin processen med fönster- och dörrbyten och finns med från första kontakt. Vi hjälper till och agerar rådgivande under hela projektet, från planering och utförande till efterkontroll. Vår egenanställda och kunniga personal hanterar hela processen tillsammans med dig för att se till att allt går smidigt och känns tryggt för dig som kund.

 

Vi på Doowin har erfarenhet av både små och stora projekt och ser inget projekt som för litet eller för omfattande, vi löser allt! För oss är det viktigt att fönster- och dörrbyten är enkla, trygga och prisvärda. Därför har vi tagit fram vårt unika helhetskoncept där vi tar ett helhetsansvar där vi tar hand om allt för att du ska kunna luta dig tillbaka. Med Doowin är du garanterad trygghet, kvalitet och marknadens bästa kundupplevelse. Vi är din lokala fönster- och dörrexpert!

 

Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från svenska tillverkare. Genom vårt breda nätverk av leverantörer kan vi på Doowin garantera dig alla de produkter som ditt hus kan tänkas behöva; allt från fönster, dörrar och takfönster, till garageportar, vik- och skjutpartier och uterum. Med ett sortiment av fönster och dörrar från välkända och efterfrågade svenska tillverkare erbjuder vi kompletta kvalitetslösningar för både renovering och nybyggnation.

Reco