fbpx

Välkommen till Doowin Karlstad, kompletta fönster- och dörrbyten i Värmland.

Behöver du hjälp inför byte av fönster, dörrar och takfönster? Hos oss hittar du ett stort visningsutbud av fönster och dörrar samt personlig hjälp och rådgivning inför, under och efter ditt fönster- och dörrbyte. Vår kunniga personal finns alltid tillgängliga för att svara på alla dina frågor!

Hitta hit

Doowin Karlstad

Adress:

Doowin Karlstad

Kasernhöjden 7

65339 Karlstad

 

Kontakt:

Telefon butik: 054-4000510

Mail: [email protected]

Öppettider:

Öppettider showroom: 

Tis–Tors 12.00-17.00

Lördagar: 11.00-14.00

Övriga dagar är vi ofta på plats för besök och tillgängliga för tidsbokning.


Alla vardagar 07.00-18.00 finns vi tillgängliga på telefon och mail för bokning av hembesök eller för tidsbokning i vårt showroom.

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

Kunnig och erfaren personal som hjälper dig att göra rätt val för just dig och ditt hus.

Att hitta rätt fönster eller dörr som passar just dig och ditt hus är inte alltid lätt. Vår kunniga och erfarna personal på Doowin Karlstad hjälper dig genom hela processen. Genom att kontakta oss eller genom att skapa din offert direkt kan du få reda på vad ett fönsterbyte kostar hemma hos dig, monterat och klart. Vi har duktiga fönster- och dörrmontörer över hela landet som gör verklighet av ditt drömhem. Alla våra montörer är noga utvalda och har lång erfarenhet av att montera fönster och dörrar från Doowins sortiment. Tillsammans har vi monterat närmare 100 000 fönster och dörrar sedan starten för över 20 år sedan.

Vi hjälper dig med en trygg affär, utan krångel eller dolda avgifter.

Monterat och klart, helt enkelt

Så tycker våra kunder om oss