fbpx

Titta närmare på vårt visningsutbud i Uppsala

Hos oss i Uppsala kan du få personlig rådgivning och hjälp inför ditt köp av nya fönster, dörrar eller garageportar. Vi ger dig möjligheten att titta närmare på vårt kompletta sortiment av högsta kvalitet genom Uppsalas största visningsutbud av fönster och dörrar. På plats i våra showrooms finns alltid kunnig och erfaren personal som hjälper dig och svarar på alla frågor!
Doowin Halmstad
Doowin Halmstad

Hitta hit

Doowin Uppsala

Adress:

Doowin Uppsala

Fyrisborgsgatan 3

75450 Uppsala

Kontakt:

Telefon butik: 018-163000

Mail: [email protected]

Tidsbokning Showroom

Öppettider:
På grund av pågående flytt till nya lokaler på Stockholmsvägen 35 i Bredden erbjuder vi just nu endast tidsbokning i vårt showroom i Uppsala.

 

Kontakta oss för tidsbokning i vårt showroom, eller för bokning av ett kostnadsfritt hembesök.

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

Kunnig och erfaren personal som hjälper dig på plats

Vår erfarna och kunniga personal på Doowin uppsala hjälper dig genom hela processen med ett modernt helhetskoncept för fönster- och dörrbyten. Din resa mot drömhuset börjar med att hitta rätt fönster och dörrar för just ditt hus. Med professionell hjälp av våra experter kan din dröm bli verklighet! Doowins fönster- och dörrmontörer finns över hela landet och har gedigen erfarenhet, närmare bestämt 100 000 fönster och dörrbyten sedan starten för över 20 år sedan. Kontakta oss eller skapa din offert för att se vad ett komplett fönster- eller dörrbyte skulle kosta för din bostad.

Vi hjälper dig med en trygg affär, utan krångel eller dolda avgifter.

Monterat och klart, helt enkelt

Så tycker våra kunder om oss

Om Doowin

Doowin representerar ett modernt och helhetsinriktat koncept när det gäller att byta och installera fönster och dörrar för hem och bostäder. Vi är med från första kontakt för att processen ska bli så smidig som möjligt. Vi hjälper dig med att ställa rätta krav, utefter vad du behöver, från leverantörer gällande bland annat design, kvalitet, funktion och energieffektivitet. Vi agerar rådgivande genom hela projektets gång och bistår med planering, genomförande och efterkontroll. Vårt erfarna team hanterar projektet i samarbete med dig som kund, från första kontakt och kontrollmätning till färdigställd installation.

 

Doowin har lång erfarenhet av projekt i alla storlekar. Inget projekt är för litet eller för omfattande, oavsett om du behöver en helhetslösning eller utbyte av enstaka fönster eller dörrar. Vi erbjuder allt från fönster, takfönster, altandörrar, ytterdörrar, uterum och vik- och skjutpartier. Vi har som mål att ditt fönster- eller dörrbyte ska vara tryggt, enkelt och prisvärt. Vårt unika koncept för installation av dörrar och fönster innebär att vi tar fullt ansvar genom hela projektet, från första kontakt till genomförande och efterkontroll. Våra egna hantverkare och projektledare är med under hela resans gång och koordinerar projektet i samarbete med dig som kund. För inspiration och personlig rådgivning är du välkommen att besöka vårt lokala showroom där vi kan visa dig de produkter du är intresserad av. Med Doowin kan du känna dig trygg med hög kvalitet och enastående kundservice. Vi är din lokala hantverkare!

 

Med ett brett sortiment av svensktillverkade produkter erbjuder vi högsta kvalitet. Och med ett omfattande nätverk av pålitliga leverantörer kan Doowin garantera dig alla produkter ditt hus kan tänkas behöva. Vårt utbud består av högkvalitativa fönster och dörrar från eftertraktade och välkända svenska tillverkare.

Reco