fbpx

Välkomna till Västerås största visningsutbud av fönster och dörrar!

Vi har Västerås största visningutbud av fönster och dörrar, välkommen in! Här hittar du inspiration och ett sortiment av högsta kvalitet. Med personlig rådgivning ser vi till att du hittar rätt fönster, dörrar eller garageportar för ditt hus. På plats får du hjälp av vår kunniga personal som svarar på alla dina frågor!
Doowin Halmstad
Doowin Halmstad

Hitta hit

Doowin Västerås

Adress:

Doowin Västerås

Kranbyggargatan 3

72134 Västerås

Kontakt:

Telefon butik: 021-411 811

Mail: [email protected]

Öppettider:

Bemannade tider i vårt showroom:

Tisdag: 12.00-16.00

Torsdag: 12.00-18.00

Lördag: Stängt, endast tidsbokning.

 

Övriga tider: Ring oss för tidsbokning av hembesök eller för tidsbokning av besök i vårt showroom!

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

Vår kunniga och erfarna personal hjälper dig att välja rätt!

Att hitta rätt fönster eller dörr för ditt hus är inte alltid det enklaste. Doowins erfarna och kunniga personal hjälper dig att göra rätt val på plats i våra showrooms. Ditt drömhem kan bli verklighet med hjälp av våra duktiga och noga utvalda fönster- och dörrmontörer. Vi har lång erfarenhet av att montera produkter med högsta kvalitet från Doowins sortiment. Tillsammans har vi, sedan starten för över 20 år sedan, monterat närmare 100 000 fönster och dörrar. Skapa din egna offert för att få reda på vad ett komplett fönster- eller dörrbyte skulle kosta för ditt hem, eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi hjälper dig med en trygg affär, utan krångel eller dolda avgifter.

Monterat och klart, helt enkelt

Så tycker våra kunder om oss

Om Doowin

Doowin genomsyras av ett modernt tänk och ett välutvecklat helhetskoncept där vi garanterar enkelhet och trygghet för dig som kund när det kommer till byte och installation av fönster och dörrar. Vi finns med från första kontakt för att underlätta processen. Vi hjälper dig genom att ställa rätt krav till leverantören och specificerar dina önskemål, inklusive kvalitet, design, energieffektivitet och funktion. Vi fungerar som rådgivare genom projektets alla faser; planering, utförande och efterkontroll. Tillsammans med dig hanterar våra egenanställda hantverkare och projektledare allt från kontrollmätning till utförd installation och efterkontroll.

 

Med omfattande erfarenhet av projekt, stora som små, hjälper vi dig med allt från enstaka byten av fönster och dörrar till mer omfattande helhetslösningar. För oss är det viktigt att fönster- och dörrbyten är enkla, trygga och prisvärda för dig som kund. Av den anledningen har vi tagit fram det unika konceptet gällande installation av fönster och dörrar, där vi tar hela ansvaret från första kontakt till färdig installation i hem och bostäder. För att diskutera produkter och få inspiration är du välkommen till vårt lokala showroom där du får hjälp att välja rätt fönster och dörrar till ditt hus. Vi erbjuder hög kvalitet och den bästa möjliga kundupplevelsen. Vi är ditt lokala expertteam när det gäller fönster och dörrar.

 

Genom ett omfattande nätverk av knutna leverantörer erbjuder vi ett brett sortiment av svensktillverkade produkter av högsta kvalitet. Vi har allt ditt hem kan tänkas behöva, från takfönster, fönster, altandörrar och ytterdörrar, till kompletta uterum samt vik- och skjutpartier. Med fönster och dörrar från välrenommerade svenska tillverkare garanterar vi kvalitetslösningar för renovering och nybyggen.

Reco