fbpx

Takfönster i Örebro

Sugen på takfönster i Örebro?

Förutom att bygga hus med stora fönster, är takfönster i Örebro, till det absolut mest effektiva sättet att direkt få in ljus i våra bostäder eller på våra arbetsplatser.

Det finns många fördelar med takfönster i Örebro:

  • I vissa byggnader går det inte att montera stora fönster. Mest därför att det inte passar in den stil som arkitekten tänkt för husen. Det är inte alla hus som är byggda med stora fönster.
  • Då kan takfönster vara en bra lösning för den här typen av hus, som kan ge bostäderna samma mängd ljus som vanliga fönster skulle ha släppt in, men till ett bättre pris.

Kom ihåg ROT-avdraget!

Och du som är privatperson kan använda dig av ROT-avdraget för en minskad arbetskostnad. Säg gärna till om du vill använda er av ROT-avdraget för montering av takfönster.

Takfönster för bostadsrättsföreningar i Örebro

Behöver ni renovera och montera takfönster i er BRF i Örebro? Vi på Doowin hjälper er gärna genom hela renoveringsprocessen som det innebär att montera takfönster i er BRF.

Att montera takfönster kan variera i pris beroende på fastigheten, hur många takfönster som ni behöver och hur omfattande arbetet blir att montera takfönster.

Därför är det lättast att begära in en offert för just era takfönster i Örebro!

Om ni önskar er ett nya takfönster men inte har tid eller kompetens att installera takfönster i Örebro, behöver ni inte oroa er.

  • Våra takfönster är energieffektiva. Ett takfönster är ett utmärkt sätt att släppa in naturligt och gratis solljus.
    Ett takfönster gör också ett hem mer energieffektivt.
  • Vädringen av bostaden blir mer effektivt med hjälp av ett takfönster.
  • Och vi kan montera takfönster som förbättrar utseendet både på inredningen och fasaden och taket på fastigheten.
Besök vårt Showroom i Örebro!

Besök vårt Showroom i Örebro så ser ni hur våra takfönster ser ut och fungerar!

Anlita Doowin för montering och renovering i samband med installering av takfönster i er fastighet.

Vi lyssnar gärna angående takfönstrets placering och montering och erbjuder den hantverksskicklighet som krävs för att takfönstret ska bli säkert och rätt i er fastighet.

Att välja oss för ert fönsterbyte är ett säkert val. Vi ser till så att installation och renovering i samband med montering av takfönster i Örebro blir väl utfört och att ni får bra takfönster till ett perfekt utseende.

Ta kontakt och prata med oss om dina önskemål så kan vi berätta hur vi kan hjälper dig!

Reco