fbpx

Takfönster i Västerås

Funderar du på skaffa takfönster i Västerås?

Allt fler inser värdet av att släppa in mer dagsljus in till våra bostäder och kontor. Förutom att bygga hus med stora fönster, är takfönster i Västerås, det absolut mest effektiva sättet att direkt få in ljus i våra bostäder eller på våra arbetsplatser.

Takfönster är inte dyra och de flesta bostadsägare har råd med dem. Med Doowins takfönster har du råd att skaffa dig fina takfönster för din villa eller radhus.

Här på vår hemsida kan du skräddarsy din offert för takfönster. Då ser du vad priset blir. Du kan dessutom dra av arbetskostnaden med ROT-avdrag för minskad arbetskostnad!

Ta kontakt med oss på Doowin när du önskar renovering och montering av takfönster!

Takfönster för er bostadsrättsförening

Funderar ni i er bostadsrättsförening på att bygga takfönster i Västerås? Då kan vi hjälpa er bygga och renovera för att få till takfönster i era fastigheter.

Att montera takfönster kan variera i pris beroende på fastigheten, hur många takfönster som ni behöver och hur omfattande arbetet blir att montera takfönster.

Därför är det lättast att begära in en offert för era takfönster i Västerås. Det kan ni göra här på vår hemsida, eller kontakta oss för ett förmånligt pris på takfönster till er BRF!

Kom till vårt Showroom i Västerås!

Besök vårt Showroom i Västerås så ser ni hur våra takfönster ser ut och fungerar!
Anlita Doowin för montering och renovering i samband med installering av takfönster i er fastighet.

  • Vi lyssnar gärna på era önskemål angående hur ni önskar takfönstrets placering och montering och vi har det som krävs för att takfönstret ska bli säkert och rätt i er fastighet.
  • Dessutom har vi goda samarbeten med leverantörer och erbjuder takfönster av hög kvalitet.
  • Att välja oss för ert fönsterbyte är ett säkert val. Vi ser till så att installation och renovering i samband med montering av takfönster i Västerås blir väl utfört och att ni får bra takfönster till ett perfekt utseende.

Ta kontakt och prata med våra montörer!

Reco