Fönsterfabriken i Trelleborg | Mer än 30 års erfarenhet av fönstertillverkning!

Fönsterfabriken AB har tillverkat och utvecklat fönster i mer än trettio år. Kärnan i deras affärsidé är enkel: att tillverka och leverera kvalitetsfönster med modern teknik för en hållbar utveckling. Genom stor erfarenhet och bred kompetens erbjuder Fönsterfabriken produkter som möter både dagens och framtidens behov och krav.
Smarta fönster för alla!

Fönsterfabrikens svensktillverkade kompositfönster i PVC är ett utmärkt alternativ för den som letar prisvärda, miljövänliga och underhållsfria fönster. PVC, polyvinylklorid, är en typ av termoplast som till skillnad mot levande material inte expanderar, krymper eller påverkas av årstider och väder. Dessutom går PVC, tack vare sin beständiga kemiska struktur, att återvinna i princip hur många gånger som helst.

Tryggt och bekvämt, lång livslängd och minimalt med underhåll. Fönsterfabrikens fönster kombinerar det bästa av tre världar vilket skapar trygghet över flera generationer. Utrustade med energieffektiva och kvalitativa detaljer genom hela konstruktionen står Fönsterfabrikens Smarta Fönster emot tuffa väderförhållande, ger ett generöst ljusinsläpp och minskar era värmebehov – år efter år efter år. Att byta fönster med Doowin är smidigt och tryggt.

Individuella önskemål och detaljer

Sätt er personliga prägel och karaktär på era nya fönster! Med Fönsterfabrikens fönster kan ni skapa er egen design och välja mellan karm, bågar och olika fönsterdelningar. Vi erbjuder olika beslagslösningar, färger, fria former och sist men inte minst ett stort urval av olika glaslösningar.

Skräddarsytt är alltid standard

Fönsterfabriken levererar skräddarsydda fönsterlösningar. På så sätt hjälper vi på Doowin er att anpassa era nya fönster efter just eran fastighet – inte tvärtom! Detta ger ett stort utrymme för individuella designkrav och ett fönster som passar till både nybyggnad som till renovering.

Din leverantör av svensktillverkade fönster

Fönsterfabriken har sedan 1986 tillverkat kvalitativa fönster i deras fabrik i sydligaste Trelleborg. De erbjuder idag ett brett sortiment av fönster, fönsterdörrar och skjutpartier. Deras produkter är utrustade med energieffektiva och kvalitativa detaljer genom hela konstruktionen vilket gör att de fortfarande är moderna även efter 30 år. Med sin gedigna kunskap har de utvecklat hållbara fönster som står emot väder och vind och är goda mot miljön då deras produkter är 100% återvinningsbara.

Klicka här för att lära dig mer om Fönsterfabriken!

Doowin erbjuder hela Fönsterfabrikens sortiment!

 • Smartline Nordic

  Fönsterserie med utåtgående fönster specifikt utvecklat för den skandinaviska marknaden. Ett aluminiumförstärkt, modernt och energieffektivt fönster som passar både 1,5-planshus från 70-talet såväl som det arkitektritade passivhuset.

 • Smartline 82

  En fönsterserie med traditionellt inåtgående fönster som erbjuder stor variation och kombination. Smartline 82-fönster öppnas inåt och erbjuder en enkel och trygg position vid putsning. Med det barnsäkra handtaget manövrerar man smidigt fram vädringsläget.

 • Smartline 82 Fönsterdörr

  En traditionellt utåtgående fönsterdörr. Fönsterfabriken erbjuder fönsterdörrar eller pardörrar i samma serie som deras fönster. Dessa är baserade på samma profildjup vilket ger många olika kombinationsmöjligheter.

 • Smartline 115

  Modernt vridfönster med skarpa u-värden. Smartline 115 är ett traditionellt träfönster med aluminiumbeklädnad. En stabil konstruktion, låga profiler med maximalt ljusinsläpp och energieffektiva isolerglas som passar till både nybyggnad som till renovering.

 • Smartline Lyftskjutdörr

  Lyftskjutdörrar släpper in ljus och ger fri utsikt. Med sin platsbesparande design ger den nya generösa planlösningar för högre boendekvalitet. Ett innovativt tätningssystem som garanterar maximalt skydd mot vind och slagregn samt optimal ljudisolering. Den perfekta länken mellan inom- och utomhus!

 • Smartline Vik

  Måttanpassade vikdörrspartier för vinterträdgården eller i husfasaden. Smartline Vik är ett aluminiumsystem med bruten köldbrygga och energieffektiva 2- eller 3-glas. Dörrarna viks samman och ställs vid en av sidorna vilket gör att man enkelt kan öppna upp sin fasad.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!