Välkomna till Karlstads största visningsutbud av fönster och dörrar!

Behöver du personlig rådgivning inför köp av nya fönster, dörrar eller garageport? Då är något av våra showrooms den självklara platsen att besöka! Här finner du Karlstads största visningsutbud av fönster och dörrar och möjligheten att titta närmare på vårt kompletta sortiment av högsta kvalitet. Vår kunniga butikspersonal finns på plats för att svara på alla dina frågor!

Hitta hit

Doowin Karlstad

Adress:

Doowin Karlstad

Kasernhöjden 7

65339 Karlstad

Kontakt:

Telefon butik: 054-4000510

Mail: [email protected]

Öppettider:


Tis–Tors 12-18
Lör 11-14
. .
. .


Övriga tider: Ring oss för tidsbokning av hembesök eller besök i vårt showroom!

Följ oss på sociala medier


Facebook
Instagram

Kunnig och erfaren personal som hjälper dig att göra rätt val för just dig och ditt hus.

Att hitta rätt fönster eller dörr som passar just dig och ditt hus är inte alltid lätt. Vår kunniga och erfarna personal på Doowin Karlstad hjälper dig genom hela processen. Genom att kontakta oss eller genom att skapa din offert direkt kan du få reda på vad ett fönsterbyte kostar hemma hos dig, monterat och klart. Vi har duktiga fönster- och dörrmontörer över hela landet som gör verklighet av ditt drömhem. Alla våra montörer är noga utvalda och har lång erfarenhet av att montera fönster och dörrar från Doowins sortiment. Tillsammans har vi monterat närmare 100 000 fönster och dörrar sedan starten för över 20 år sedan.

Vi hjälper dig med en trygg affär, utan krångel eller dolda avgifter.

Monterat och klart, helt enkelt

Så tycker våra kunder

Just nu har vi på Doowin några riktigt bra erbjudanden på fönster, dörrar, takfönster och garageportar. Klicka nedan för att ta del av kampanjen!

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar din lokala Doowin-enhet dig för att boka in tid och plats för ett möte inom kort!
Läs vår integritetspolicy