fbpx

Att byta takfönster med Doowin

Funderar du på att montera eller byta takfönster?

Takfönster är ett fantastiskt sätt att släppa in mer solljus och frisk luft i ditt hem. Det sprider ett behagligt ljus och adderar naturlig rymd och värme som förbättrar rummets miljö. Genom att kontakta oss eller genom att enkelt skapa din egen offert direkt här på vår hemsida får du snabbt reda på vad ett takfönstermontage kostar hemma hos dig, monterat och klart. Inget krångel, inga dolda avgifter, och självklart helt utan köpkrav!

Doowin tar ansvaret, för din trygghet

Vi tar ett helhetsansvar för alla takfönster vi monterar eller byter. Det gör vi för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd – både med ditt nya takfönster och vårt utförda arbete. Vi har en mångårig erfarenhet av takfönsterinstallationer och montage. Våra egenutbildade och certifierade montörer sköter både leverans, montering och byggstädning åt dig. Dessutom görs alltid en efterkontroll tillsammans med dig efter utfört arbete.

Sveriges största visningsutbud av dörrar och fönster

Vi är stolta över att kunna säga att vi har Sveriges största visningsutbud av dörrar och fönster! Vill du se och känna på vårt sortiment i verkligheten är du varmt välkommen på ett besök i våra showrooms! Under Showrooms kan du se var ditt närmaste showroom ligger.
Showrooms med tillgänglighet på dina villkor

Vi på Doowin tror på tillgänglighet på kundens villkor. Därför har vi valt att låta våra showrooms vara tillgängliga för dig 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Vill du kika på vårt sortiment, i lugn och ro och när det passar dig, kan vi ordna så att du får komma in i våra visningslokaler efter stängningstid. För en mer personlig rådgivning rekommenderar vi dock ett besök under bemannade tider.

Välkommen in!

Reco