fbpx

Välkomna till Doowin i Örebro!

Våra showrooms finns lokalt på flera ställen i Sverige. Här finner du inspiration och personlig rådgivning inför ditt köp av fönster, dörrar och garageportar. Kom in till vårt showroom i Örebro där du har möjligheten att titta närmare på vårt kompletta sortiment av högsta kvalitet. Vår kunniga butikspersonal finns på plats för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att välja rätt fönster och dörrar till ditt hus. Välkommen in till Örebros största visningsutbud av fönster och dörrar!

Hitta hit

Doowin Örebro

Adress:

Doowin Örebro

I dagsläget byter vi lokal för vårt showroom i Örebro, men öppnar under 2024 på ny adress.

Under tiden hänvisar vi alla våra besökare till vårt showroom i Karlstad (eller Västerås).

 

Kontakt:

Telefon växel: 019-767 64 63

Mail: [email protected]

Öppettider:

Just nu är vi endast tillgängliga för bokning av hembesök, rådgivning via telefon eller för besök i vårt showroom i Karlstad. Vänligen kontakta oss direkt på 054-400 05 10 eller maila [email protected] för kostnadsfri bokning i showroom eller hembesök.

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

På plats finns personal med lång erfarenhet och gedigen kunskap

I Örebro har vi kunnig och erfaren personal på plats som hjälper dig på resan mot ditt drömhus! Det är inte alltid lätt att hitta rätt fönster eller dörrar som passar dig och ditt hus. Därför hjälper vi på Doowin dig att göra rätt val. Med egenanställda montörer med lång erfarenhet har vi tillsammans monterat över 100 000 fönster och dörrar från Doowins sortiment sedan starten för över 20 år sedan. Ta kontakt med oss eller skapa din offert direkt för att få reda på hur mycket ett fönster- eller dörrbyte skulle kosta för ditt hem, monterat och klart.

Vi hjälper dig med en trygg affär, utan krångel eller dolda avgifter.

Monterat och klart, helt enkelt

Så tycker våra kunder om oss

Om Doowin

Doowin har utvecklat ett modernt och kundvänligt helhetskoncept för monteringslösningar av dörrar och fönster. Vi finns med dig under hela resan för att underlätta processen. Du har en och samma kontaktperson från första kontakt till färdigställt montage. Vi hjälper dig med inspiration och rådgivning för att hitta rätt fönster och dörrar för ditt hem och vi finns med under planering, utförande och besiktning av installationen. Vår erfarna och kunniga egenanställda personal agerar rådgivande under hela projektet tillsammans med dig som kund, för att säkerställa rätt kvalitet och slutresultat.

 

För oss på Doowin är det viktigt att fönster- och dörrbyten ska vara enkla, trygga och prisvärda för dig som kund. Vi ser inget projekt som för stort eller för litet – vi erbjuder allt från byten av enstaka fönster och dörrar till helhetslösningar för hus och fastigheter. Våra egenanställda hantverkare och projektledare tar ett helhetsansvar för projektet, från första kontrollmätning till färdigställt arbete. På så sätt kan vi garantera en process som ger dig marknadens bästa kundupplevelse, trygghet och kvalitet. Du kan även besöka våra lokala showrooms för inspiration och personlig rådgivning.

 

Med Doowins breda nätverk av leverantörer har vi allt ditt hem kan tänkas behöva. Vi erbjuder allt från dörrar, fönster, takfönster och garageportar till vik- och skjutpartier och kompletta uterum. Med ett sortiment från välkända och eftertraktade tillverkare kan vi garantera kompromisslös kvalitet för både renovering och nybyggnationer. Vi är din lokala hantverkare!

Reco