fbpx
Fönster- och dörrinstallation för nybyggnationer

Behöver du montera fönster och dörrar?

 • Fast offert som täcker allt.
 • Trygg och enkel installation, vi tar hela ansvaret från kontrollmätning till efterkontroll.
 • Egna, lokala hantverkare och din egen kontaktperson.

Fönster- och dörrinstallation för nybyggnationer

På Doowin hjälper vi dig att med fönster- och dörrmontering för din nybyggnation. Vi gör allt från kostnadsfri rådgivning till komplett installation! Med moderna fönster och dörrar får du lång hållbarhet, låga energikostnader och bättre värmereglering samtidigt som du höjer värdet på ditt hus. Inomhusklimatet blir dessutom behagligt både under sommaren men också under vintern!

Upp till 40% rabatt på Elitfönster och Drutex!

Just nu erbjuder vi upp till 40% rabatt på fönsterkostnaden! Valfri altan- eller ytterdörr ingår.*

Erbjudandet gäller vid köp av fönster inkl. montering (exkl. tillval och tillbehör) enligt nedan:

 • Vi tar hand om allt. Så du kan göra annat
 • 40% rabatt vid köp av minst 6 fönster inkl. montage
 • Vid köp av komplett fönsterbyte för minst 100 000 kr inkl. moms, före rotavdrag, ingår valfri altandörr från Elitfönster/Drutex eller valfri ytterdörr från Diplomats Basic- och lagersortiment.*
30% rabatt på ytterdörrar från Diplomat!

Just nu erbjuder vi ytterdörrar från Diplomat med upp till 30% rabatt på ordinarie priser!

Erbjudandet gäller vid komplett installation.

 • Upp till 30% rabatt på dörrkostnaden (gäller ej Lurs och SnickarPer)
 • Gäller vid köp av komplett installation
Om Doowin

På Doowin har vi utvecklat ett modernt helhetskoncept inom fönster- och dörrinstallation. Med marknadens mest kundvänliga koncept levererar vi monteringslösningar för alla olika slags kunder, från privatpersoner till privata fastigheter och bostadsrättsföreningar. För en så smidig process som möjligt finns vi på Doowin med dig från första kontakt till färdigt montage. Vi hjälper dig med planering, utförande och efterkontroll samt ser till att rätt krav ställs på leverantörer angående funktion, energiförbrukning och ljudnivå. Vår kunniga och erfarna egenanställda hantverkare hjälper dig att välja rätt fönster och dörrar till din nybyggnation.

Med Doowin får du egenanställda hantverkare med lång erfarenhet av allt från stora till små projekt. Vi erbjuder installation av fönster, takfönster, dörrar, garageportar och balkongdörrar. Utöver dessa tjänster utför vi även installation av vik- och skjutpartier samt byggnation av uterum och vinterträdgårdar. Vi tycker att processen ska vara trygg, enkel och prisvärd, och har därför tagit fram ett unikt koncept för monteringslösningar där vi tar ett helhetsansvar från första kontakt till färdigställd montering. Doowin är din lokala fönster- och dörrexpert och garanterar dig hög kvalitet, trygghet och marknadens bästa kundupplevelse!

Så tycker våra kunder om oss

Sortiment

På Doowin erbjuder vi ett stort sortiment av svensktillverkade produkter genom ett brett nätverk av leverantörer. Genom efterfrågade och välkända svenska tillverkare, med kompromisslös kvalitet och design, garanterar vi kompletta lösningar och alla produkter som din nybyggnation kräver.

Elitfönster

Med över 97 års erfarenhet och kunskap levererar Elitfönster produkter gjorda för att stå emot utmaningarna med det svenska klimatet. Som Europas största leverantör och Sveriges bästa fönstertillverkare erbjuder Elitfönster hög kvalitet och lång hållbarhet med landets mest populära fönster!

Drutex

Som Europas största tillverkare av PVC-fönster levererar Drutex fönster i hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Drutex tillverkar fönster med modern och hållbar design och är perfekt för den som letar efter funktionella fönster som kräver minimalt underhåll!

Halle

I Laholm på den halländska västkusten tillverkar Halle högkvalitativa vikpartier, skjutpartier och kompletta uterum. De erbjuder allt från enkla inglasningar till mer avancerade fasadinstallationer, vinterträdgårdar och uterum för alla årstider och väder.

VELUX

Med uppfinningsrikedom och jordnära expertis har VELUX utvecklat takfönsterlösningar i över 80 år. De erbjuder ett brett sortiment med kvalitativa och hållbara produkter gjorda för att klara av ett tufft klimat.

Diplomat

I småländska Bankeryd finns en av Europas modernaste dörrfabriker. Här tillverkar Diplomat dörrar som håller vad de lovar genom att förena ny teknik med hantverkskonst. Med svensktillverkade kvalitetsdörrar rustade för vårt nordiska klimat erbjuder Diplomat dörrar som tilltalar alla olika personligheter och livsstilar.

SnickarPer

Sedan 1935 har SnickarPer tillverkat massiva trädörrar genom att kombinera innovativt och modernt formspråk med traditionellt hantverk. Dessa vackra trädörrar i fantastisk kvalitet klarar av de tuffaste av påfrestningarna.

Lurs

1948 började Lurs leverera kvalitet och gediget hantverk från Västkusten, och det fortsätter de att göra än idag. Med ett brett sortiment av handbyggda dörrar för alla väder erbjuder de utomordentligt hantverk, högsta kvalitet och tålighet till konkurrenskraftiga priser.

Classic Doors

Genom att sammanföra innovativ teknik med svensk design erbjuder Classic Doors vackra och säkra garageportar och ståldörrar. Deras noggranna arbete ger hög kvalitet, lång hållbarhet och omsorgsfulla detaljer.

Sapa

Sapa har erbjudit produkter med skandinavisk design från Småland sedan 1963. De skapar enkla lösningar där de kombinerar arkitektur, effektivitet, användarvänlighet och prestanda för att skräddarsy varje projekt efter varje enskild individ.

Fönster- och dörrinstallation med Doowin – Steg för steg

Kostnadsfritt hembesök inför fönster- och dörrinstallation

 
Ett kostnadsfritt hembesök innebär att våra lokala hantverkare kommer hem till dig för att utföra kontrollmätning och rådgivning. Våra experter hjälper dig att välja rätt fönster och dörrar utifrån dina önskemål, behov och din budget.

Offert

 
Efter utförd kontrollmätning och rådgivning skickas en offert till dig. Offerten är fast och täcker allt, baserat på det som ni kommit överens om under hembesöket. Därefter tar vi hand om allt och du kan luta dig tillbaka och njuta.

Monterat och klart!

 
Våra lokala anställda tar hand om leverans och montering av dörrar och fönster och tar hela ansvaret fram till färdig installation och efterkontroll. Genom hela processen kommer du att ha en och samma kontaktperson för att garantera trygghet och ett smidigt utförande från hembesök till färdigställande.

Efterkontroll

 
Innan allt är helt klart utför vi en gemensam efterkontroll med dig. Efterkontrollen är till för att säkerställa rätt kvalitet och ett bra slutresultat.

Redo att få veta lite mer?

Vi hjälper dig genom hela projektet!

Boka ett hembesök med en av våra fönsterexperter för att ta
reda på vilka möjligheter som finns hemma hos dig.

Fördelar med moderna fönster och dörrar

Moderna fönster och dörrar medför många fördelar. Här nedan listar vi fördelar och funktioner som kommer med dagens produkter.

 • Moderna funktioner

En stor fördel med moderna fönster och dörrar är funktioner som underlättar din vardag genom att göra underhållet av fönstren smidigare och enklare. Det finns många olika fönster och dörrar med olika design och material, men de flesta kräver minimalt med underhåll. Vi hjälper dig att välja rätt fönster till ditt hus!

 • Bättre inomhusklimat

Nya fönster och dörrar bidrar med bättre inomhusklimat genom att ge bättre värmereglering genom att hålla värmen inomhus på vintern och tvärtom hålla värmen ute på sommaren. När värmen stannar inomhus under de kallare månaderna försvinner kallras och du kan hålla nere värmekostnaderna. Vi kompletterara även nya fönster med ventilation om behov finns.

 • Mindre energiförbrukning

Moderna fönster och dörrar bidrar till mindre energiförbrukning. Detta beror på att värmeregleringen är mer stabil och minskar behovet av uppvärmning. Genom mindre energiförbrukning bidrar du positivt till miljön men även till din plånbok!

 • Värdeökning på ditt hus

Med nya fönster och dörrar kan du även öka värdet på ditt hus! Moderna fönster och dörrar är ofta något som värderas högt av mäklare och eventuella köpare. Detta gynnar dig om du ska sälja huset i framtiden. Därför är moderna dörrar och fönster en långsiktig investering! Det bidrar även till husets utseende och estetik, och du kan sätta din egen prägel på huset.

 • Säkerhet

När du väljer fönster och ytterdörrar är säkerheten en viktig faktor. Med moderna fönster och dörrar, och funktioner som innebär högre säkerhet för dig och din familj, minskar du risken för inbrott. Till ytterdörrar erbjuder vi även kompletta beslags- och låspaket oavsett om du vill ha ett traditionellt lås med nyckel eller ett modernt kodlås.

Välkommen till våra showrooms!

Doowin finns tillgängliga på flera platser runtom i Sverige. Med våra lokala showrooms får du möjlighet att se produkter och tillval. Vi rekommenderar att du besöker oss för inspiration! Våra kunniga och erfarna personal hjälper dig att välja rätt produkter till din nybyggnation.

Gå in på våra lokala sidor för att hitta ett showroom nära dig! Du kan även kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Reco